Huizen en monumentale panden nemen we grondig onder handen

In samenwerking met Monumentzorg zetten wij ons in voor het behoud van oude panden. Monumentale gebouwen hebben extra aandacht nodig. En die geven wij. We verzorgen het binnen- en buitenschilderwerk, zodat het pand er weer netjes bij staat. Ook voor de renovatie van woningen en kantoorgebouwen zetten wij ons in. Neem contact op met Schildersbedrijf Hasenbos voor het opstellen van een renovatieplan.

Laat uw plafond sausen door Schildersbedrijf Hasenbos uit Leeuwarden

Onderhoud van ons schilderwerk

Nadat wij bij u het schilderwerk hebben uitgevoerd, zit ons werk er nog niet op. Om de kwaliteit van het schilderwerk te waarborgen komen we eens in de 2 jaar bij u langs om onderhoudswerkzaamheden te verrichten. Zo blijft het schilderwerk er jaren optimaal uitzien.

De voordelen:

  • Wij houden voor u de staat van het schilderwerk in de gaten.
  • Door regelmatig onderhoud blijft u woning er netjes uitzien wat belangrijk voor de waarde van uw woning is.
  • U krijgt garantie op de materialen en het verrichte onderhoudswerk.

Onderhoud aan het binnen- en buitenschilderwerk is aantrekkelijk voor particulieren, ondernemers, VvE’s, scholen, zorginstellingen en openbare gebouwen.


Gratis inspectie
Wilt u er verzekerd van zijn dat het schilderwerk er nu en in de toekomst perfect onderhouden uitziet, zonder dat u daar zelf naar hoeft om te kijken? Neem dan contact op met Schildersbedrijf Hasenbos uit Leeuwarden. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en een eerste inspectie van de het schilderwerk.

Houtrotvervanging

Constateert u houtrot aan de kozijnen of deuren? In het geval van kleine plekken houtrot kunnen wij dit voor u herstellen. Het aangetaste hout vrezen we eruit. Vervolgens fixeren we het gezonde hout en vullen we het hout op met Repair Care.

Zijn uw kozijnen teveel aangetast, dan schakelen we ons netwerk van timmerbedrijven in die uw kozijnen of deuren kunnen vervangen.

Laat uw wanden behangen door Schildersbedrijf Hasenbos uit Leeuwarden