Strakke wandafwerking is de kunst van een schilder

Strepen op de muren en plekken op de wanden die de verfroller heeft overgeslagen. Om nog maar niet te spreken over de vele verfspetters die op de gekste plekken terecht zijn gekomen. Strak geschilderde muren, het is een hele kunst.

Laat Schildersbedrijf Hasenbos uit Leeuwarden het behangwerk doen

Binnen- en buitenschilderwerk

Schildersbedrijf Hasenbos weet wel raad met verfrollers en kwasten. Binnenshuis laten we wanden, deuren en kozijnen weer stralen. Het sausen van gestukte wanden en plafonds? Geen probleem. In welke kleur u maar wilt, wij zorgen ervoor dat het er strak uitziet.

Buitenschilderwerk onderhouden vraagt extra aandacht. Dit schilderwerk moet er niet alleen netjes uitzien, het moet ook bestand zijn tegen weersinvloeden. Daarbij heeft schilderwerk van houten kozijnen ook een beschermende functie. Een goede voorbehandeling en afwerking is essentieel voor de levensduur van uw kozijnen.


Gevels impregneren
Voordat we oude gevels in de verf zetten, is het belangrijk dat er geen vocht (meer) in de stenen zit. Voor een goede hechting van de verf zetten we gevels in de damp. Door het impregneren kan het vocht wat in de stenen zit naar buiten komen.


Meedenkend en uitvoerend
Voorafgaand aan het schilderwerk, adviseren we – als u wilt – over de kleurstelling in uw woning, de productmogelijkheden en onderhoudsbesparing. Meedenken over het perfecte eindresultaat, dat doen we graag.